Судијата Солтир Ташков

Судијата СОЛТИР ТАШКОВ
ПРАВДА ОД НАРОДОТ ЗА ШТЕТАТА ОД СУДИЈА ПРАВДАТА НЕ Е ЗА ПРОДАЖБА СУДИЈА

Кривична пријава за судијата Солтир Ташков

ЛИНК ДО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ СОЛТИР ТАШКОВ PDF

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ СОЛТИР ТАШКОВ JPG

Krivicna_Prijava_ za_sudija_ ST_29.02.2016_Page_1
Krivicna_Prijava_ za_sudija_ ST_29.02.2016_Page_2
Krivicna_Prijava_ za_sudija_ ST_29.02.2016_Page_3
Krivicna_Prijava_ za_sudija_ ST_29.02.2016_Page_4
Krivicna_Prijava_ za_sudija_ ST_29.02.2016_Page_5

СУДИЈАТА СОЛТИР ТАШКОВ СМЕТА ДЕКА Е НЕДОПИРЛИВ ПРЕД ЗАКОНИТЕ

Еве што напишаа медиумите за неговото почитување на ЕДНАКВОСТА НА ГРАЃАНИТЕ ПРЕД ЗАКОНОТ: